+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Vi är en Sitedirect Digital Business Hero

Vi är en Digital Business Hero

Under de senaste 10 år har vi på Commerz genom SiteDirect plattformen skapat många kraftfulla webb- och e-handelslösningar. Möjligheten att starta i mindre skala och sedan bygga på efterhand som verksamheten växer, flexibiliteten och skalbarheten från webbplats - till avancerad e-handel för B2B och B2C, var det som uppskattades av kunderna. 
Tack vare vår långa erfarenhet av SiteDirect plattformens möjligheter, skaffade vi oss en unik position på marknaden som webb- och e-handels specialister med hög kompetens. Därför är det med viss stolthet, vi fått förtroendet och blivit utvalda som en Digital Business Hero. 
Detta är den högsta nivån i SiteDirect partnerprogram. Som Digital Business Hero krävs det en bevisad hög teknisk kompetens. En Digital Business Hero är specialist på implementation av system och systemintegration på medelstora till stora företag. Att självständigt utveckla plugins och connectorer och göra kundspecifika anpassningar är ett absolut krav. Och som partner till SiteDirect, får vi naturligtvis tillgång till hela sviten av kraftfulla och kompletta paket som både är enkla, flexibla och skalbara. Det ger våra kunder i framtiden nya möjligheter att tryggt utveckla sin digitala affär, skapa nya fantastiska kundupplevelser och framgångsrik e-handelsförsäljning. 

Ett bra exempel på digital utveckling, systemintegration och nya kundupplevelser får du genom att läsa hur vi utvecklade Tetra Paks unikt säljverktyg som effektivt hanterar provförpackningar till säljare i 150 länder. https://www.commerz.se/projekt/tetrapak